Juba mõnda aega tagasi andsime teada, et meie e-poodi on sisenenud uus bränd. On aeg lähemalt tutvust teha, millega tegeleb Bergans!

 

 

Bergans on turul olnud juba üle sajandi! Nagu ikka kõik head asjad, on ka Bergans sündinud entusiasmist. 

Kõige esimene toode, millega turule tuldi ning mis ka patendeeriti, oli seljakott. See osutus aga niivõrd edukaks ning kuulsaks, et seda kasutasid polaarekspeditsioonidel Amundsen ja Scott

Bergans alustas Norras juba aastal 1908 ning on mänginud äärmiselt olulist rolli norralaste matkamisharjumuste seas. 

 

 

Bergans on kahtlemata üks juhtivaid brände, kes pakub ning arendab tehnilisi rõivaid, mida kasutatakse matkadel, ekspeditsioonidel, ronimisel, suusatamisel jpm. Sealjuures on üha enam mõeldud ka jätkusuutlikkusele. Nii võib näha järjest enam toote etikettidel, et kasutatud on taaskäideldud materjale. Sealjuures on alati suur rõhk tootekvaliteedil ning vastupidavusel. Sest ka vastupidav toode jätab oluliselt väiksema jälje meie maailmale. Bergansi tooted on disainitud just nii, et nende parandamine ja lappimine oleks võimalikult kerge ja lihtne, pikendades seeläbi toote eluiga. 

 

Jah, Bergans ei ole kõige soodsam bränd, kuid sajandipikkune kogemus on vorminud brändi, mille töökindluses ja vastupidavuses võid olla täiesti kindel. 

Valides Bergansi, valid keskkonna ja vastupidavuse! 

 

Järgmisel kolmel nädalal käib meie sotsiaalmeedias kampaania, kus loosime iga nädal välja 20€ Bergansi krediiti! Seega heida pilk meie tootevalikule, hoia silm peal sotsiaalmeedial ning võta osa!

 

 

Piilu tooteid siin: https://duncan.ee/products?product_brand=32

Facebook: https://www.facebook.com/DuncanSpordipood/

Instagram: https://www.instagram.com/spordipood_duncan.ee/