Kuu arhiiv: September 2014

  1. Xdreami finaal Haapsalus

    Xdreami finaaletapi Haapsalus võitis Team Nike/SIS Go, kindlustades sellega sarja üldvõidu. Läbi aegade parima soorituse teinud Duncan oli teine ning oma stabiilseimast liikmest ilma jäänud Vaude Matkasport kolmas. Hooaja kokkuvõttes vahetasid Vaude ja Duncan omavahel kohad.

     

    Pärast vastuolulist etappi Jõelähtmel olime finaaliks hästi valmis. Oodata oli hooaja teist urbanistlikku sprindietappi, mis meile on alati sobinud. Mida intentsiivsem, seda parem meile. Pärast Jõelähtme etappi sõitsime võistkonnaga Balkanile „mäestikulaagrisse“ ja hoidsime ennast vormis orienteerumisvõistlustega. Oluline tagasilöök saabus nädal enne finaali, kui Erkki vigastas Ülemiste järve jooksul säärelihast. Kuigi otsest paanikat ei olnud, siis oli väga reaalne, et me üldse ei stardi või siis võib võistlemine lõppeda suhteliselt kiiresti. Õnneks suuti

    Loe edasi »
  2. Pilte Rõuge Eesti MV o-sprindilt

    Juba umbes kuu aega tagasi võõrustas Rõuge orienteerujaid Eesti MV sprindidistantsil. Mõned meie pildid on viimaks üles laetud ja huvilistele vaatamiseks valmis. Kellel tee viis kraavi ja kel kraavist välja? Kes kellega käis ja kes jooksis pildist välja!? Kae perrä!

    Loe edasi »