Kuu arhiiv: Jaanuar 2020

  1. Kuidas riietuda talviseks jooksuks?

    Talvine jooks võib olla üks rahuldustpakkuvamaid tegevusi. Joosta pehmel ja tasasel lumel kargetes külmakraadides, mis hoiavad sind samaaegselt jahedana. (Ilmselgelt elame sinisilmses lootuses, et ühel ilusal päeval see lumi ikka tuleb!)
    Siiski, selleks et talvist jooksutrenni tõesti nautida, on oluline riietuda korrektselt

     

     

    Tihtilugu juhtub nii, et väljas valitsevad miinuskraadid võivad esialgu ehmatada. Nii kipume riietuma liiga soojalt. Tulemuseks on see, et pannaks

    Loe edasi »
  2. Noorsportlane Robin Möll pajatab HESTRA kinnastest

    Noor ja lootustandev suusataja Robin Möll otsustas sel hooajal anda võimaluse HESTRA kinnastele. Uurisime, kuidas on ta siiani kinnastega rahul ning kellele Robin kindaid soovitab. 
     
     
    Miks otsustasid just HESTRA kinnaste kasuks sel hooajal?
     
    "Otsustasin HESTRA kindaid p
    Loe edasi »
  3. MIS ON HESTRA?

     

    HESTRA on üks juhtivatest kindabrändidest maailmas! 

    Alustanud pereettevõttena juba üle 80a tagasi väikelinnas nimega Hestra, on ettevõte täielikult olnud pühendunud kinnastele. Aastate vältel on arendatud kindaid, mis oleks vastupidavad, mugavad ja soojad. Tänaseks päevaks on HESTRA valikus üle 400 erineva stiiliga kindapaari, pakkudes seeläbi individuaalsust. 
    Magnussonide perekonnast välja kasvanud ettevõtet juhivad endiselt Magnussonid ning pereettevõttele kohaselt on ka nende pojad, neljas generatsioon Magnussone, samuti HESTRAs tööl. 


    HESTRAl on enda tootmishooned, mistõttu on neil selge ülevaade tootmisahelast. Samuti valivad nad hoolega kogu materjali, mida kasutatakse ki

    Loe edasi »