Kuu arhiiv: Juuli 2013

  1. Xdreami III etapp Hiiumaal

     

    Eksperimentaalkooseisuga Duncan tuli järjekordsel Xdreami etapil 5. kohale. Juba tradistiooniliselt näitas oma ülemvõimu Vaude Matkasport, kes saavutas kolmanda järkestikuse võidu.

     Timo kommentaarid -

    Olen aastaid mõelnud osaleda just öises xdreami sarja osavõistlusel, sest öises võistluses on alati midagi enamat kui päevases. Ette rutates võin vaid kinnitada, et oli ka sellel aastal J. Kui Duncan.ee mind kutsus Erkki asemel oma võistkonda, oli kiire jah kerge tulema, sest mis oleks veel parem kui võistelda öises metsas koos sõpradega. Saavutatud 5. koht oli sellel võistlusel meie võistkonna lagi. Tänu Salomoni trahvile oli ka 4. koht kand

    Loe edasi »
  2. Lauri ja Olle MM-i kokkuvõte

    Orienteerumisjooksu 2013 MM Soomes Vuokattis on Duncani sportlastel edukalt läbitud. Nii Lauri Sild kui Olle Kärner osalesid MMil kahel distantsil: lühirajal ja teatejooksus. Lauri tegi lühirajal võimsa alguse ja liikus oma eesmärgi ehk esikümne graafikus. Raja teise poole karm tõus jääb talle ilmselt kauaks meelde. Lõik, kus 750 m jooksul tuli ronida pehmel samblasel pinnasel u 100 m kõrgemale, niitis nii mõnelgi o-maailma tipul jalad alt. Lauri küll pudenes esikümnest, kuid olulisem on kindlasti fakt, et Võru noormees jooksis välja oma parima koha MMil, olles 13. Eesmärgi täitumisest ei jäänud palju puudu. Olle 19. kohta võib pooliku ettevalmistuse ja eeljooksus juhtunud kukkumise järel pidada samuti heaks soorituseks, kuigi kindlasti jääb ka temal midagi kripeldama - mõned vead võinuksid jääda tegemata.

    Loe edasi »