SUUSADRESSID

| AMBITION

Ambition suusajakk on klientide lemmik ning justkui loodud murdmaasuusatamiseks! Küljepaneelid ning käiste sisemine osa on valmistatud eriti venivast uhutud materjalist, pakkudes seeläbi liikumisvabadust ning head õhutust. Selleks, et pimedal talveperioodil olla siiski nähtav, on jakk minimalistlikult varustatud helkuritega nii eest kui ka tagant. Lisaks on esipaneelil kaks lukuga taskut. Selle jaki valmistamisel on kasutatud 33% ulatuses taastöödeldud materjale. Jakk on keskmise lõikega, seega istub see seljas pisut vabamalt ning ei mõju ahistavalt. 

Suusapükste sisemises osas on kasutatud uhutud võrkkangast, mis teeb neist pehmed ja soojad suusapüksid. Sobivad suurepäraselt ka jooksmiseks jahedamates tingimustes. Mitmekülgsed püksid, mille esipaneel on valmistatud tuultpidavast ja vetthülgavast materjalist, tagumisel paneelil on kasutatud hingavat ja venivat materjali. Lisaks sellele on põlveõndlas eriti õhuke materjal, mis aitab temperatuuri reguleerida. Küljelukud ulatuvad reie keskosani, mistõttu on pükse eriti mugav ära võtta ka siis, kui suusasaapad jalas on. Vööosa on venivast materjalist ning nööridega reguleeritav. Paremal pool on lukuga tasku. Pükstel on minimalistlikud helkurdetailid, et ka pimedal ajal oleks turvaline treenida. Ambition pükste valmistamisel on kasutatud 24% ulatuses taastöödeldud materjale.

| PULSE 2.0

Pulse suusajakk on kauakestev kaaslane, mis hoiab Sind soojas ka rahulikuma treeningu ajal. Suusajaki tagumine paneel ning kaenlaalused on valmistatud hingavast ja venivast materjalist. Ülejäänud osa aga tuultpidavast ja vetthülgavast materjalist, et hoida Sind iga ilmaga soojas. Sisemus on valmistatud pehmest uhutud võrkkangast. Jakk on kitsama lõikega, kuid venivad paneelid tagavad mugavuse ka suurema ampituudiga liigutuste ajal. Jakil on eriti kõrge reguleeritav krae. Krae pakub head kaitset tuule ja lume eest. Selle sisemus on pehmest materjalist ning lukukaitsega, et hoida ära hõõrumist. Ees on kaks lukuga taskut. Jakk on varustatud helkurdetailidega. Selle jaki valmistamisel on kasutatud 25% ulatuses taastöödeldud materjale.

Vastupidavad Pulse püksid on jalas ülimugavad. Pükste esipool on valmistatud tuule- ja niiskuskindlast materjalist. Sisemine osa on uhutud võrkmaterjalist. Tagumisel paneelil on kasutatud venivat materjali, et miski ei takistaks treeningut. Suusapükste lukk ulatub poolde reide, mistõttu on neid eriti hea jalast võtta ka siis, kui suusasaapad jalas on. Vööosa on veniv ning reguleeritav nööridega. Paremal pool on lukuga tasku. Püksid on varustatud ka helkurdetailidega. Pulse suusapüksid on kitsama lõikega, mistõttu istuvad nad jalas võrdlemisi tihedalt, kuid mitte ahistavalt. Pükste valmistamisel on kasutatud 23% ulatuses taastöödeldud materjale.

| ACE

Ace sari on eriti kvaliteetne kollektsioon neile, kes treenivad ja võistlevad intensiivselt. Ülikerged materjalid, kuid väga hea kaitse tuule ja krõbeda külma eest

Kerge ja eriti vastupidav suusajakk. Laseriga lõigatud pisikesed õhutusavad seljaosas ning kaenla all juhivad eriti hästi soojust ja niiskust eemale. Esipaneel valmistatud softshell materjalist, kaitstes nii tuule kui ka niiskuse eest. Jaki kaal on viidud miinimumini, sealjuures on säilitatud parim funktsionaalsus. Krae sisemine osa pehmest materjalist ning lisaks spetsiaalne lukupesa, et vältida hõõrumist. Strateegiliselt paigutatud helkurdetailid. Suusajakk on kitsama lõikega.

Täiustatud suusapüksid keskenduvad kolmele aspektile - vähendatud kaal, vastupidavus, kitsam lõige. Püksid istuvad tihedalt jalas, kuid on äärmiselt kerged ja mugavad. Piisavalt venivad, et pakkuda võimalikult head liikumisvabadust. Pükste esiosa kaitseb tuule ja niiskuse eest. Tagumine paneel on elastsest ja hingavast materjalist. Reieni ulatuv lukk teeb pükste jalast võtmise eriti mugavaks isegi siis, kui jalanõud on jalas. Lai ja veniv vööosa on nööridega reguleeritav. Strateegiliselt paigutatud helkurdetailid

TESTIVÕITJA. Ace suusapüksid said kõrgeima hinde tänavuses suusapükste testis, mille tegi Norra ajakiri SkiSport! Nii ütles SkiSport Ace pükste kohta, mis sobivad ka külma ilmaga jooksutreeninguteks: "Need püksid saavad parima hinde, kuna nad püsivad kuivad ka kõrge intensiivsuse juures, kui soojust ja higi eraldub rohkem. Nende all on ruumi sooja pesu pükste jaoks, kuid püksid toimivad hästi ka ilma sooja pesuta, pehmema ilma puhul."

SUUSAKOMBED

| AMBITION

Ambition kombe puhul on kvaliteedi ja hinna suhe paigas. Kombe hind on vaid 85 eur/tk, kui tellimuses on 20 kombet. Kombe tuleb kahes osas - pluus ja püksid eraldi. Kombe on valmistatud lycrast, mis on kiiresti kuivav, hingav ja veniv materjal, pakkudes mugavust ja liikumisvabadust. Kombe istub tihkelt ümber keha. Särgil on lukk, millega saab hõlpsalt kehatemperatuuri reguleerida. Särgi alumisel äärel on silikoonriba, mistõttu särk ei rullu üles. Komplekt sobib nii treeninguteks kui ka võistlemiseks. Kombe on pigem kitsama lõikega. 

| VISION 2.0

Vision suusakombe on Trimtexi enimmüüdud murdmaasuusa kombe. Valmistatud lycrastmis on kiirelt kuivav, hingav ja veniv, pakkudes nõnda liikumisvabadust ja mugavust. Kombe istub tihkelt ümber keha. Õhemast kangast paneelid seljal ja põlveõndlas tagavad optimaalse niiskusjuhtivuse. Särgi ülaosas olev lukk annab võimaluse lisaõhutusele. Kombe on kitsama lõikega ja seda on võimalik saada nii kahes kui ka ühes osas. Tippkombe vaid 110 eur/tk, kui tellimuses on 20 kombet!

| ACE

Koostöös parimate suusatajatega on Trimtex loonud eliitkombe, mis vastab kõikidele ootustele ning vajadustele. Kasutatud on eriti tehnilisi materjale, mis on strateegiliselt paigutatud. Toetudes tuuletunnelis läbiviidud katsetele, on õlaosas kasutatud golfipalli struktuuriga materjali, et vähendada tuuletakistust kiiretel laskumistel. Ülimalt hingav võrkmaterjal on paigutatud seljale ning põlveõndlatesse, et stabiliseerida kehatemperatuuri. Kere ja põlvede vahele jääval alal on kasutatud materjali, mis ei paista läbi, sõltumata kombe värvusest. Lamedad õmblused vähendavad hõõrumise riski. Ace kombe on väga tihke ja kitsa lõikega ning tundub seljas justkui "teine nahakiht"

SOE PESU

| CORE ULTRALIGHT

UUDIS! Soe spordipesu oma tiimi disainis - jah, see on võimalik! Core Ultralight on õhuke, mahtudes suurepäraselt võistluskombe alla. Pesu on kitsa, kehasse lõikega ja kuivab kiiresti.

PEAKATTED

| BI-ELASTIC

Bi-Elastic sarjas on väga lai valik erinevaid peakatteid. 

Bi-Elastic Cap - Universaalne toode, mis sobib nii meestele, naistele kui ka lastele. Suurepärane kaaslane sportimisel. Mütsi välimine osa on elastsest materjalist. Sisemuses on kasutatud võrkkangast. Müts on keskmise istuvusega - ei ole tihkelt ümber pea.

Bi-Elastic Thermo Cap - Universaalne toode, mis sobib nii meestele, naistele kui ka lastele. Ideaalne suusamüts eriti külmades oludes. Mütsi sisemus on uhutud fliiskangast, pakkudes nii mugavust kui ka soojust. 

Bi-Elastic Headband - Veniv peapael, mis sobib kasutamiseks nii treeningutel kui ka vabal ajal. Hingavast materjalist mugav peapael sobib nii meestele, naistele kui ka lastele.

Bi-Elastic Air Headband - Suurepärane peapael intensiivseteks treeninguteks. Peapael on õhuke ja veniv. Kõrvade piirkonnas on õhuaugud. Sobilik nii meestele kui ka naistele.

| PULSE MERINO

Pulse Merino Headband - Õhuke ja mugav peapael, mille sisemine osa on valmistatud meriinovillast. Meriino on unikaalne materjal, kuna hoiab ülihästi soojust, samal ajal juhib väga edukalt niiskust eemale.

Pulse Merino Cap - Murdmaasuusa klassika. Pehme, veniv müts, millel on sees meriinoriba, mis hoiab kõrvad mõnusalt soojas. Samal ajal juhib väga edukalt ka niiskust eemale. Ideaalne toode suusatamiseks.

| VISION RACE

Vision Race Cap - Õhuline ja kerge võistlusmüts murdmaasuusatajatele. Müts on loodud just võistlemiseks ning intensiivseteks treeninguteks.