Kuu arhiiv: Jaanuar 2017

  1. Winter Xdream Pirital

    Järjekordne xdream´i üritus on seljataga. Veelkord oli võimalus startida number 1 rinnal. Kuigi numbri kaitsmiseks pidime jooksma üle 40 km ei suutnud me parimatele (ratturitele) konkurentsi pakkuda. Sportlik hommik tuttavas linnaruumis. Kõik toimis, kuid midagi meeldejäävat ei juhtunud. Allpool võistkonnaliikmete lühikesed kommentaarid.

    MAREK -

    Lootsin, et tuleb ratturitega põnev heitlus aga lõpuks jäävad ikkagi jooksjad napilt peale. Nagu enamusel kordadel on olnud. Et on olemas raskesti ligipääsetavad punktid ja mõned ratturite hoogu pidurdavad rajameistri nõksud. Paraku kujunes sellest lumepuuduse ja maastiku/raja lihtsuse tõttu rattavõistlus, kus jooksjatel polnud lootustki. Bike xdream II. Meie jaoks kadus võistlusmoment. Hing ihkab looduses liikuda aga seekord tuli leppida asfaldi ja m

    Loe edasi »
  2. Duncani võistkond Winter Xdreami rajal ka sel aastal!

    Eelmise aasta Winter Xdreami võitja võistkond Duncan on rajal ka sel aastal! 

    Käesoleva nädala pühapäeval toimub Tallinnas, Pirital järjekordne ADIDAS Winter Xdream 4-tunnine rogain. Spordipood Duncani võistkond on sel korral väljas keskmise vanuse poolest veidi vanema koosseisuga kui eelmisel aastal. Tiimi kuuluvad sellised meistrid nagu Andreas Kraas, Olle Kärner ja Marek Nõmm. Eelmisel aastal kuulusid võistkonda lisaks Ollele ka Kristo Heinmann ja Tõnis Laugesaar. Eks ole näha, kas suudetakse ka sel korral võit koju jätta. Elame kaasa!

    Eelmise aasta Winter Xdreami videokokkuvõtet on võimalik vaadata siit.

    Loe edasi »