Kuu arhiiv: Veebruar 2021

  1. Kuidas valmistuda Tartu Maratoniks?

    Tartu Maraton on eestlaste jaoks kui sportlaste laulupidu. Varem või hiljem jõuab väga suur hulk meist just Tartu Maratoni radadele võistluskogemust püüdma.

    Foto:Ardo Säks/Klubi Tartu Maraton


    Kuidas selleks valmistuda ja mida silmas pidada? Ajakirjas Sport on Jaak Teppan juba mõned aastad tagasi asjakohased soovitused andnud: 

     

    Päev enne suuamaratoni ära treeni! <

    Loe edasi »
  2. Keskkonnasäästlikkus spordirõivaste tööstuses

    Üha enam on päevakorral meie ökoloogiline jälg - nii üksikisiku tasandil kui ka ettevõtetes. Kõik liiguvad selles suunas, et pakkuda keskkonnasõbralikke alternatiive ja meie valikud aina laienevad. Heidamegi pisut valgust, mida erinevad ettevõtted teevad, et pakkuda keskkonnasõbralikke tooteid? 

     

    CRAFT

    Jätkusuutlikus on Crafti tegemistes viimastel aastatel tõusnud eriti olulisele kohale. Alustades juba sellest, et disainitakse piisavalt vastupidavaid rõivaid, et neid ei tuleks tihti välja vahetada. Üha enam kasutatakse taaskäideldud materjale tootmises. Näiteks üks läbi aegade populaarsemaid tooteid Fuseknit Comfort on toodetud täielikult ümbertöödeldud polüestrist. Kõik puuvillal põhinevad tooted valmistatakse öko

    Loe edasi »