Kuu arhiiv: Märts 2016

  1. Ole hooajaks valmis! Osa 2 - M Tiger lambid

    Alates märtsist leiab Duncan.ee toodete hulgast valiku M Tiger Sports pealampe. Aasias valmistatud, kuid Rootsis Skandinaavia oludeks ning orienteerumisjooksuks sobivamaks kohendatud valgusallikad. M Tiger lambid olid varem tuntud ka kaubamärgi Bikeray järgi. Lambid on multifunktsionaalsed ning sobivad lisaks orienteerumisele ja jooksmisele ka suusatamiseks ning jalgrattasõiduks. Lampe saab kiirelt ja lihtsalt kinnitada pähe, rattakiivrile või -raamile. 

    Duncan.ee valikus on hetkel kolm erinevat lambimudelit ning valik akusid ja lisavarustust - 

    M Tiger X10 - kerge ja kompaktne lamp, valgusvooga 700 luumenit. Sobiv toode jooksutreeninguteks pimedates oludes. Aku on paigutatud peaosa külge, mis muudab toote sobovaks niiseiklusspordiks või lihtsalt kergeks ja kompaktseks lambiks mida pimedates oludes kasutada.

    M Tiger RAY IV EVO - suurepärane toode orienteerujale. Valgusvoog 1500 luumeniga tagab pi

    Loe edasi »
  2. Ole hooajaks valmis! Osa 1 - SportIdent

    Orienteerumishooaeg tuleb järjest lähemale. Paari nädala jooksul on võimalik teha juba esimesed stardid. Tartus alustavad kolmapäevakud ja aprilli alguses toimub järjekordne Tartu rogain. Tallinnas avavad hooaja traditsioonilised XT Talverogain ja linnarogainide alustala Tallinna Linnarogain. Aprillist muutub hooaeg veelgi vaheldusrikkamaks, kui alustavad erinevad päevakusarjad ning algavad suuremad orienteerumisvõistlused.

    Duncan.ee missiooniks on olla parima orienteerumisvarustuse valikuga e-pood Eestis. Seega üritame omalt poolt kaasa aidata, et hooaja algus läheks lihtsalt ja sujuvalt. Ja samuti võimalikult soodsalt! Lisame igal nädalal väikse kokkuvõtte toote uuendustest ning terve kevade pakkume orienteerumissõpradele soodsaid pakkumisi varu

    Loe edasi »