Kuu arhiiv: August 2015

  1. Rogaini MM-i eripakkumine

    Käes on viimased päevad enne järjekordset Rogaini MM-i Lapimaal. Oodata on nõudlikku, kuid kaunist ja avarust pakkuvat maastikku. Duncan.ee lisab tiitlivõistluse puhul oma sõpradele eripakkumise toodetest, mida nädalavahetusel kindlasti vaja läheb. Kõik tellimused, mis jõuavad meieni neljapäeva (20.08) hommikuks, saame Lapimaale kaasa võtta!

    CEP kompressioontooted - kõik tooted -20%

    Kompressioon põlvikud/säärised/sokid on pikal pingutusel väärt abilised. Vähendavad krampide teket ning parandavad lihaste verevarustust.

     

    HoneyPower geelid - hind 1 eur/tk.

    100% looduslikud ja eestimaised energiageelid. Vastupidavusspordi kuldreegel on iga tunni kohta

    Loe edasi »
  2. 8 tundi Soome öös – Rogaini MM-i ettevalmistus

    Senises rogaini karjääris on mul ettenäidata kaks 24h rogaini (EM Lätis, MM Tšehhis). Esimene oli tõeline õudusunenägu, teine juba märksa meeldivam. Nüüd olen jälle koos Erik Aibastiga minemas Lapimaale järjekordsele rogaini MM-ile (http://wrc2015.rogaining.fi/). Sellekse, et teemasse süveneda ja üksteisega rohkem harjuda tegime Erikuga kaasa Lõuna-Soomes toimunud Somero 8h öörogainil (http://syr.sporttisaitti.com/). Treeninguna välja reklaamitud üritus täitis igati eesmärgi – nõudlik maastik ning hästi planeeritud rada. Üritusest on hea ülevaate koostanud (koos meie võistkonna suurimate vigadega) Eduard Pukkonen oma blogis - http://spordilinn.blogspot.com/

    Meil läks kogu üritus tõusvas joones. Planeering läks kenasti, kuigi tõenäoliselt hindasime oma

    Loe edasi »