Kuu arhiiv: Juuni 2013

  1. Lauri Sild ja Olle Kärner valmistumas MM-iks

    Suure rõõmuga saame avaldada esimese artikli Eesti orienteerumiskoondislaste Olle Kärneri ja Lauri Silla sulest. Duncan on andnud oma tagasihoidliku panuse mõlema tipporienteeruja ettevalmistusse ning hoiab pöialt, et meeste hooaeg kulgeks edukalt. Usutavasti saame mõlema mehe kommentaare lugejatega jagada läbi saabuvate MM võistluste.

    Olle ja Lauri ettevalmistus 7.-13. juulil Soomes Vuokattis toimuva orienteerumise MM-iks on jõudmas lõppfaasi. Kaks korda oleme käinud Põhja-Karjalas maalilise Koli rahvuspargi ümbruses laagris, et MMile sarnaste maastikega paremini sõbraks saada. Viimane nädal on möödunud tööka ja rõõmsa Venemaa koondise seltsis. Loodus on kaunis, kaardid-maastikud tehnilised ja põnevad ning karud vägagi tegusad. Vuokattis on oodata tõelist metsajooksja maiuspala

    Loe edasi »
  2. Xdreami II etapp Iisakul

    Seiklusspordi sari Xdream jätkus II etapiga Iisakul. Põneva stardikorralduse ning paljude seisakutega etapi võitis järjekordselt Eesti hetke parim seiklusbande Vaude Matkasport. Oma nõrkade aladega hädas olnud Duncan lõpetas võistluse neljandana.

    Iisaku etapp viidi läbi meie jaoks uudse eraldistardiga. Olles aastaid võistelnud orienteerumisradadel siis me seda formaati väga ei kartnud ning olime katsumuseks valmis. Kuigi olime peale Tallinna etappi kõik Vabaduseristi all lubanud oma nõrkasid alasid järgi aidata siis reaalsus oli, et Alar seda lubadust pidas, kuid ülejäänud läksid ikkagi kergema vastupanu teed. Oleme ausad lihtsam on 60´-90´ joosta, kui sõita ratast, rääkimata kanuust või rulluisutamisest. Seega andsime endale aru, et Tallinna etapi edu on meil keeruline korrata. Siiski lootsime oma orienteerumisoskusele ning heale füüsilisele vormile, et selle abil oma nõrgad alad võimalikult edukalt läbi teha.

    Loe edasi »