HESTRA on üks juhtivatest kindabrändidest maailmas! 

Alustanud pereettevõttena juba üle 80a tagasi väikelinnas nimega Hestra, on ettevõte täielikult olnud pühendunud kinnastele. Aastate vältel on arendatud kindaid, mis oleks vastupidavad, mugavad ja soojad. Tänaseks päevaks on HESTRA valikus üle 400 erineva stiiliga kindapaari, pakkudes seeläbi individuaalsust. 
Magnussonide perekonnast välja kasvanud ettevõtet juhivad endiselt Magnussonid ning pereettevõttele kohaselt on ka nende pojad, neljas generatsioon Magnussone, samuti HESTRAs tööl. 


HESTRAl on enda tootmishooned, mistõttu on neil selge ülevaade tootmisahelast. Samuti valivad nad hoolega kogu materjali, mida kasutatakse kinnaste valmistamisel. Kõik see tagab kõrge kvaliteedi, mis on pideva jälgimise ja kontrolli all. 

Rootsi ettevõttel on praeguseks üle kolmekümne edasimüüja üle maailma. Nii on peale Skandinaavia HESTRA suurimateks turgudeks näiteks USA, Lõuna-Euroopa (Alpi piirkonnad) ning Jaapan. 

HESTRA on juhtiv bränd just suusakinnaste ja värskes õhus liikujate kindamaailmas. Lisaks sellele toodetakse ka elegantseid igapäevakindaid ning professionaalseks kasutuseks mõeldud kindaid, mis kannavad nime HESTRA JOB.

 

HESTRA tootevalikust leiab endale kindaid nii alpinist, suusataja, professionaal, harrastaja, ratsutaja.. Lisaks on HESTRAl hea valik kvaliteetseid laste- ning beebikindaid!

Need kindad on igat oma senti väärt, sest tegu on ülikvaliteetsete kinnastega, mis õige hoolduse korral jäävad Sinu kaaslasteks pikkadeks aastateks! 


Täiustasime kodulehel HESTRA kinnaste valikut. Selleks puhuks on kõik HESTRA kindad vähemalt -15% soodsamad! 

Tutvu valikuga siin: https://duncan.ee/products?product_brand=9