Müügile on jõudnud uute brändide Seger ja Miry tooted!

 

Segeri brändi ajalugu ulatub aastasse 1947.  Gunnar Segerqvist, kõigest 16aastane poiss, otsustas oma elusaatuse eest ise hoolt kanda. Gunnari kodukohas (Röshult, Gällstad) oli kudumisel olnud juba pikk traditisioon, mistõttu tema spetsialiseerumine tekstiilivaldkonnale osutus loomulikuks valikuks. Segeri algne tootevalik koosnes peamiselt sokkidest, jalgpallipõlvikutest ning naiste ja laste pikkadest sokkidest. 

Segeri tootmine on tänini Rootsis, Gällstadis. Tootmispinda on kokku üle 6500 m2, kasutusel on tipptehnoloogial põhinevad masinad ning ettevõttes töötab üle 80 oma ala spetsialisti.Segeri kui brändi alustaladeks on olnud läbi aastate teenuse, kvaliteedi, funktsionaalsuse, arendustegevuse ja kommunikatsiooni kõrge tase. 

Seger on spetsialiseerunud tehniliselt kootud sokkide ja mütside tootmisele.  Peamine suund on talisport ja mäesuusatamine, kuid valikus on ka murdmaasuusa-, jooksu-, matka- ja vaba aja tooteid!

Seger on läbi aastate koostööd teinud mitmete edukate Rootsi sportlaste ja alaliitudega (1972. aasta Müncheni suveolümpia Rootsi delegatsioon; mäesuusataja Ingemar Stenmark; Rootsi jäähokikoondis jne).

Segeri kodulehekülg

 

Segeri SS19 tutvustav videolõik 

 

  


 

Miry on Tšehhis tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud ratta- ja suusaorienteerumises kasutatavate kaardialuste tootmisele. Tootevalikus leidub kaardialuseid (e. planšette) nii harrastajale kui tippsportlasele.

Miry kaardialuseid kasutavad mitmed maailmam  



  eistrid nii suusa- kui rattaorienteerumise radadel.

10 põhjust, miks valida MIRY kaardialus:

1. Perfektne disain. Miry on välja arendanud kaardialuse raami, mis summutab vibratsiooni, muutes kaardi lugemise rattaga sõites hõlpsamaks. Suusa-o planšettide tugevusteks on kerge ja minimalistlik "teleskoopvars" ning ergonoomilinse kujuga rakmed, mis istuvad hästi keha vastu.

2. Pöörlev alus. Kõik Miry kaardialused on 360 kraadi pööratavad.

3. Kogemus.  Miryl on valdkonnas kõige pikemaajalisem kogemus - esimene Miry kaardialus toodeti aastal 1992, rattaorienteerumise algusaegadel.

4. Arendustegevus.  Miry teeb koostööd mitmete maailma tipporienteerujatega ning toodete arendamisel võetakse arvesse nende tähelepanekuid ja ettepanekuid.

5. Vastupidavad materjalid.  Miry kaardialused on valmistatud tugevast plastikust, mis ei muutu hapraks ega murdu ka kõige külmematel temperatuuridel. Miry raamid ja teleskoopvarred on valmistatud kergest alumiiniumsulamist ning on toodetud spetsiaalsel CNC freespingil.

6. Lihtne transportimine. Transportides ratast auto katusel, ei ole vaja Miry kaardialuse raami ratta küljest eemaldada (plaat on soovitatav siiski pealt ära võtta).

7. Universaalsus. Miry kaardialuseid saab kasutada rattaorienteerumisel, cyclo-turimsi sõitudel, seiklusspordis, suusaorienteerumisel ja paljudel teistel sportlikel tegevustel.

8. Soodne hinna ja kvaliteedi suhe. Miry pakub eriti kvaliteetseid tooteid mõistliku hinnaga.

9. Teenindus. Miry kaardialused on saanud üle maailma populaarseks mitte ainult unikaalse disaini tõttu, vaid ka tänu ülemaailmsele kättesaadavusele ja heale tarneajale.

10. Garantii.  Kõikide Miry toodete garantii on 2 aastat.

 

 

Miry kodulehekülg